Latar Belakang Gloshine Solution

GLOSHINE SOLUTION (NS0154448-H) ditubuhkan pada November 2015 secara rasminya. Kami merupakan Bumiputera Islam yang mana mengeluarkan produk susu kambing organik berkhasiat tinggi dan dijamin HALAL.

Produk Annur Susu Kambing Kurma Madu diformulasikan bersama 8 makanan sunnah yang mana mengandungi kalsium, Magnesium, vitamin C & E yang paling tinggi.

Formulasi Annur Susu Kambing Kurma Madu dihasilkan untuk menyelesaikan masalah rasa dan bau hamis kambing yang dihadapi oleh ramai pengguna yang sangat memerlukan khasiat susu kambing terutamanya untuk ibu hamil.

Annur Susu Kambing Kurma Madu diformulasikan dengan rasa vanilla kurma madu dan menepati citarasa ramai pengguna yang tidak menyukai susu kambing sebelum ini. Ini terbukti dengan pelbagai testimoni berjaya daripada pihak kami dan anda boleh rujuk pada bahagian testimoni kami.

Annur Susu Kambing Kurma Madu sangat sesuai untuk semua peringkat umur bermula dari usia 1 tahun, kanak-kanak, pelajar, golongan dewasa, warga tua,, ibu hamil, ibu menyusu dan ibu berpantang. Formulasi Annur Susu Kambing Kurma Madu membantu merawat dan mengatasi masalah demam kuning, HB, kekurangan susu badan, gastrik, buasir, kulit kusam dan lain-lain. Untuk maklumat lebih lanjut anda boleh rujuk pada bahagian tentang produk.

Kami juga menawarkan peluang untuk menjana pendapatan sampingan kepada yang berminat terutama kepada suri rumah sepenuh masa bagi membantu suami dan keluarga. Dengan modal yang sangat minima ditetapkan dan keuntungan sehingga 30%-50% diberikan serta bonus berbentuk barangan, wang tunai dan pakej pelancongan disediakan. Bantuan pemasaran secara online dan offline juga disediakan melalui group support dan kelas pemasaran. Untuk maklumat lanjut tentang menjana pendapatan boleh rujuk pada bahagian tawaran agen stokis.